NederlandUtrechtUtrecht (Provincie)

Petit café Rabarber in Utrecht

Petit café Rabarber is een super knus tentje in Utrecht waar je van 09:00 tot 18:00 terecht kan voor ontbijt, lunch en een borrel met snacks. Rabarber is centraal gelegen en het personeel is heel vriendelijk. Daarnaast is de koffie is goed en de taarten zelfgemaakt. Wat wil een mens nog meer.

Bescheiden menukaart 

Ik ben hier op een doordeweekse dag voor lunch eind september. Rabarber doet niet aan reserveren, dus je moet mazzel hebben. En dat hadden wij. Op de bescheiden menukaart lees ik voorjaar/zomer 2022. Vier ontbijtgerechten, zoals Noorse pannenkoekjes met geroosterd steenfruit en hangop, en vier lunchgerechten, zoals falafel van kapucijners. Ik ga voor de wilde rijstsalade met Syrische grillkaas, doperwt, geroosterde biet, verse kruiden en ingelegde ui. En man, man, man dit is zalig! Heb overigens net even het herfst/winter menu bekeken en ik moet snel weer terug naar Utrecht!

Zadelstraat 20, Utrecht | website

Klik hier voor nog meer tips in Utrecht en hier voor alle tips in de provincie Utrecht. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply