De Gillende Keukenmeiden is zo’n plekje die je absoluut niet mag missen als je in Zwolle bent. Te beginnen met de geweldige look & feel. Het is binnen lekker zitten en met mooi weer is de ruime tuin helemaal het einde. Wij hadden mazzel en konden lekker in de tuin genieten van homemade lekkers.

De lekkerste taarten

Bij De Gillende Keukenmeiden kun je terecht voor ontbijt, lunch en het is dé place to be voor koffie (EARTH) met een heerlijk taartje. Of ga voor een high tea! De baksels worden gemaakt met biologische, lokale, duurzame en seizoensgebonden producten. De verse baksels variëren van fris en fruitig tot romig en vol van chocola. Er zijn ook vegan taarten en er is ook altijd een glutenvrije taart en eentje zonder suiker. De Gillende Keukenmeiden een plek voor iedereen!

Hartige trek

Ben je meer van de hartige trek? Ook op dit valk heeft De Gillende Keukenmeiden voor ieder wat wils. Van duurzaam vlees tot aan huisgemaakt vegan lekkers en van kaasjes tot aan gebakken tosti. Ze proberen altijd te werken met seizoensgroenten en het brood, de zuivel en het vlees wordt lokaal ingekocht bij – waar mogelijk – biologische ondernemers. Wij zijn hier met een groep en krijgen een zalige zoete proeverij.

Meerminneplein 7, Zwolle | website

Klik hier voor meer tips in Zwolle en hier voor alle tips in Overijssel.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply