Het bruisende familiefestival Kidsstock vindt 16 juni a.s. voor de derde keer plaats aan De Kralingse Plas in Rotterdam. Het programma staat bomvol entertainment voor jong en oud waarbij muziek de rode draad is. Van DJ Workshops, tot housen bij Nederlands’ bekendste DJ’s én hun kids. Ook kunnen de stoerste kinderen mee rocken en duiken met de Beuzelband (je éérste Rockconcert) en kunnen de allerkleinsten meezingen en genieten tijdens de voorstelling van Dirk Scheele. Daarnaast kunnen de ouders laten horen waar ze vroeger op dansten, tijdens het optreden van tributeband ‘Smoorverliefd op Doe Maar’. “Op dit festival hoor je geen kind huilen, vertelde een enthousiaste ouder ons afgelopen jaar en dat is misschien wel het grootste compliment wat een bezoeker ons kan geven,” aldus de Kidsstock organisatie.

Knutselplein & Circusfabriek

Naast muziek is er ook genoeg ruimte voor creativiteit. Zo staan Klieder en Klodder, oftewel de leukste juffen van Nederland, weer op het Knutselplein. Hier kunnen de kids helemaal losgaan tijdens allerlei knutselactiviteiten. Nieuwe trucjes kunnen worden geleerd bij de Circusfabriek waar de kids onder begeleiding van circusdocenten de kneepjes van het vak kunnen leren.

Ouder met Kind-podium

Op het populaire Ouder met Kind-podium draaien ‘oudgediende’ Kidsstock dj’s Irwan met zoon Skyler, Roog met dochter Lea en Michel de Hey met dochter Loulou weer de leukste plaatjes. Dit jaar zijn ook dj Shagspeare a.k.a. Mr White van Sensation, Jasper Clash en Nick en Kim van de Vengaboys met hun kids van de partij! Geïnspireerd geraakt? Jonge dj’s in de dop kunnen hun skills bij de DJ School Bus uitbreiden en hier zelfs een eigen track maken. Er is ook aan een stille disco!

Foodtrucks

Kidsstock is ook de place to be voor lekkernijen voor zowel jong als oud!  Zoete trek? Ga dan voor pannenkoeken, poffertjes (van de Pofferchickies), een suikerspin of een ijsje (van IJscoman). Voor de hartige trek is er iets voor iedere smaak. Wat dacht je van de foodtruck line-up: biologische frites en snacks (van Pomm), vegan bitterballen (van Cas & Kas), nacho’s (van Esa), kip (van Firechicken), saté (van Toko Pindakaas), pizza (van Frateli) en burgers (van Schell). Of ga voor een verse salade met een sapje (van Mellow). Voor de volwassenen is er koffie (van Ketelbinkie) en er is een kraam met cocktails (van CaipiBoys).

Nederland – Polen (EK) op groot scherm!      

Het Nederlands elftal speelt de eerste EK-wedstrijd tijdens Kidsstock. Voetballiefhebbers kunnen terecht bij de Beach Arena area waar de wedstrijd op een groot scherm kan worden gevolgd. Er zijn zelfs skyboxen die als een vroeg Vaderdagcadeau kunnen worden geregeld. Verwacht bij elk Nederlands doelpunt flink wat opschudding en er komt een spectaculaire halftime show die wordt verzorgd door de eigen Kidsstock huisband en de huis-dj van Feyenoord.

Kralingse Bos aan de Kralingse Plas | website

Klik hier voor meer festivaltips.

Klik hier voor nog meer tips in Rotterdam. En hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply