FestivalsLeidenNederlandZuid-Holland

Pasar Leiden op Cultuurplein Lammermarkt

Zaterdag 26 augustus a.s. vindt op het Cultuurplein bij de Lammermarkt de tweede editie van Pasar Leiden plaats. Op dit festival kun je niet alleen genieten van heerlijk Indo eten en drankjes, je kan er ook cadeautjes kopen en inspiratie opdoen bij verschillende lifestyle kraampjes én er kan weer lekker gedanst worden bij liveoptredens! Van Indo-rock, blues en pop, het festival biedt voor iedereen wat wils. Of laat je verrassen door de culturele optredens.

Leuk voor jong en oud

De organisatie merkte dat het festival ook veel gezinnen aantrok, daarom is er dit jaar meer focus op kinderactiviteiten. Zois Joyce de Vries, van het platform Indozijn, aanwezig met haar kinderboeken en spellen. Ook Rubens Agaatsz is weer van de partij met zijn prachtige vliegers. Rubens maakt al jaren vliegers en heeft op veel pasars zijn kunstwerken gedeeld met het grote publiek. Dit jaar zal hij zijn laatste workshop vlieger-maken geven op Pasar Leiden! Een unieke kans om bij dit moment te zijn. The Rockschool is weer van de partij.

Bekende Leidse namen

De deelnemende kramen en partners komen grotendeels uit Leiden. Zo zijn Toko Iboe Tjilik, Sumatra House, Mamma’s Saté, Toraja House en Harlem 6 weer van de partij. En er zijn ook nieuwkomers, zoals de nieuwe toko Bu Dewi en de parel van Voorschoten: Pak Camat.

Website

Klik hier voor meer festivaltips.

Klik hier voor meer tips in Leiden. En hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply