FestivalsLeidenNederlandZuid-Holland

Ervaar de Indo-cultuur op Pasar Leiden

Op zaterdag 27 augustus a.s. vindt de eerste Pasar Leiden plaats in het hart van Leiden op de Lammermarkt. Verwacht hier een kleurrijke markt waar je kan genieten van de Indische keuken, cultuur en muziek. Een bruisend uitje dus waarbij je je even in de tropen waant.

Van en door Leidenaren

Kom langs en check de vele foodtrucks en kraampjes met fashion en lifestyle. Alles met een Indo-sausje natuurlijk! De deelnemende kramen en partners komen grotendeels uit Leiden. Zo zul je onder andere Toko Iboe Tjilik, Sumatra House, Mamma’s Saté, Bunga Mas en Harlem 6 kunnen vinden op de pasar.

Pasar Leiden is opgericht door geboren en getogen Leidenaar Laurie Simon (31 jaar) met Indische roots. De Indische cultuur loopt als een rode draad door haar leven. Na jarenlang kleinschalig zelf voor vrienden evenementen georganiseerd te hebben, pakt ze het nu groter aan. Haar missie: de Indo-community in Leiden op de kaart zetten en deze delen met een breder publiek.

Live muziek

Naast lekker eten kun je op Pasar Leiden ook genieten van verschillende (akoestische) muziekoptredens, welke onder andere verzorgd worden door de The Rockschool. Voor ieder wat wils: Indo-rock, blues, pop of laat je verrassen door de culturele optredens.

Check de Facebook-pagina voor actuele updates.

Klik hier voor meer festivaltips.

Klik hier voor meer tips in Leiden. En hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply