Bij Sizzles at the Park kun je terecht voor lunch, diner, cocktails en ze hebben een brunch op zondag, oftewel de Sunday Affair. Van 12:00 tot 20:00 staat deze dag in het teken van eten en livemuziek. Wij schuiven op een zondagmiddag eind juni aan in een van de trendy zitjes.

Kleine shared dining gerechten

Het diner bestaat uit 3 gangen met kleine shared dining gerechten. De keuken hanteert het Nikkei concept waarbij de Japanse en Peruaanse keuken elkaar ontmoeten. Bij dit culinaire huwelijk kun je simpel gezegd veel verse vis en gerechten met hete chilipepers verwachten. Onze eerste gang heeft vooral Aziatische invloeden en de tweede gang is een mix van allerlei keukens, van Italiaans tot en met Thais. Maar het smaakt me allemaal helemaal prima. Van het dessert wordt een feestje gemaakt door ht gebruik van koud ijs. Het live entertainment wordt verzorgd door zanger Brenda Bee die jazzy en poppy nummers zingt vanachter haar minivleugel. 

Good to know

Gasten kunnen achter Sizzles at the Park gratis parkeren. Vind je de outfits van de bediening leuk? Check dan zeker het winkeltje waar ze van alles verkopen, van kleding tot accessoires. Tip van Trees: Er zijn twee toiletten. Een hele ruime die makkelijk te vinden is en er is een verborgen spiegeltoilet…

Sunday Affair erg populair in Apeldoorn

Sizzles at the Park is een ruime zaak en bijna ieder tafeltje is bezet! Het is ook opvallend dat vrijwel iedereen netjes gekleed is. De Sunday Affair is volgens mij echt the place to be op zondag in Apeldoorn. 

Kerklaan 17, Apeldoorn | website

Klik hier voor tips in Apeldoorn en klik hier voor alle Gelderlandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply