AmsterdamAmsterdam OostWatergraafsmeer

Fizzy Aftermath bij The Lobby Fizeau

The Fizzy Aftermath op de ADE zondag is de perfecte manier om het ADE-spektakel af te sluiten of om een goede bodem te leggen voor een closing ADE-feestje! Waarom? Je kan hier genieten van de meest zalige katervriendelijke gerechten en bottomless booze en de open keuken is omgebouwd tot dj-booth! Hoe cool!!

Katervriendelijk menu

De chef heeft een katervriendelijk 3-gangenmenu opgesteld met gerechten als: “Beats by V, Eggs Toasted Cornbread en een chocolade cafeïnecadeautje voor degene die wel een oppepper kan gebruiken. Kort gezegd: een vegetarische vitaminestarter, het welbekende Engelse ontbijtje met een twist en een zoete afsluiter voor de nodige energie boost. Hoe dan ook smullen, of je nou brak bent of niet.

Open keuken verandert in dj-booth

The Lobby Fizeau kent dus voor één dag even geen geluidslimiet en de keuken wordt omgetoverd tot DJ-booth. Verwacht tijdens de Fizzy Aftermath een mix tussen genres als (deep)house, (soul)funk, disco, latin & future bass. In de line-up staat zowel opkomend talent als doorgewinterde dj’s. Zo komt o.a. dj Rens with Benefits verschillende muziekinvloeden mixen met “oldschool” housebeats en dj Miss Deedy duikt terug in de tijd met soulful disco & latin house grooves.

Huishoudelijke mededelingen

The Fizzy Aftermath start op zondag 22 oktober om 12:00 en duurt tot 17:00. Brunch wordt geserveerd tussen 13:00 en 15:00 en de bottomless booze bestaat uit onbeperkt bier, bubbels en fris. De dj’s draaien tot 17:00. Bestel hier je kaarten.

Fizeaustraat 2, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Watergraafsmeerbuurt. En klik hier voor tips in heel Amsterdam-Oost.

Volg je Track & Trees trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply