FestivalsNederlandRotterdamZuid-Holland

Familiefeest Kidsstock Kralingse Plas Rotterdam

11 juni a.s. vindt de tweede editie van Kidsstock plaats aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Het familiefeest biedt een dag vol vermaak voor jong en oud. Denk hierbij aan een uniek programma dat wordt verdeeld over meerdere podia, waarbij muziek de rode draad is. De acts variëren van de iconische band VOF de Kunst tot en met duo-optredens van Nederlandse top DJ’s met hun kids. Bij de foodtrucks kunnen lekkernijen zoals poffertjes of pizza’s worden gescoord, en voor de ouders is er een fijne wijnbar met een gevarieerd aanbod.

Workshops

Naast dansen op de fijnste house classics kunnen de kinderen ook zelf aan de slag op het Knutselplein onder leiding van het duo Klieder en Klodder. Van het maken van een muziekinstrument tot en met het ontwerpen en vervaardigen van een hoed of eigen Kidsstock-tas, het kan hier allemaal! De allerkleinsten kunnen o.a. kleuren en luisteren naar een verhaal van Hakim Traïdia (o.a. bekend van Sesamstraat). Uiteraard is er ook weer veel ruimte voor gekkigheid en magie! Zoals de betoverende zeepbellenshow van Bubblica en de gigantische touwspringmachine van Turbo Touw Tornado. Of wat dacht je van een vrolijk, flirtende oldtimer die snoepjes uitdeelt of van een (robot)aapje dat kan motorrijden!

Informatie

Kidsstock vindt van 13:00 tot 20:00 uur plaats in het Kralingse Bos aan de Kralingse Plas te Rotterdam. Een ticket voor kinderen boven de 6 en volwassenen kost €25 per stuk, voor kinderen van 3 tot 6 jaar kost een ticket €12,50 en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee met hun ouders.

Foto’s: Yvette de Wit

Website

Klik hier voor meer festivaltips.

Klik hier voor nog meer tips in Rotterdam. En hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply