NederlandNoordwijkZuid-Holland

Beachclub C strandparel in Noordwijk

Beachclub C is een prachtige strandparel in de Noordwijkse Zuidduinen waar je aan het juiste adres bent voor ontbijt, lunch en diner. En geloof mij een bezoekje aan ‘C’ voelt als een mini holiday. Dit door de combinatie van wuivende palmbomen, romantische witte lampionnen, Ibiza-achtige parasols, comfortabele lounge-zitjes, heerlijke muziek en het eindeloze uitzicht op zee.

Uitgebreide menukaart met mediterrane twist

Neem plaats aan de buitenbar of op het knusse, maar ruime terras waarbij ook gedacht is aan schaduwrijke plekjes. Is het niet zo warm? Neem dan plaats in de glazen serre of in het sfeervolle restaurant. De menukaart staat vol heerlijke seizoensgerechten met een mediterrane twist. Op de wijnkaart vind je dynamische (biologische) wijnen uit vijf verschillende werelddelen en de bartenders zorgen ervoor dat de cocktails met toewijding en passie worden bereid.

Gezond ontbijt

Om het vernieuwde ‘C’ te vieren wordt een gezond ontbijt aangeboden voor een aantrekkelijke prijs van 9,50 euro, inclusief koffie of thee. Denk hierbij aan gerechten zoals Avosmash, Scrambled Salmon en een Yoghurt Granola Bowl.

Kon. Astrid Boulevard 104, Noordwijk | website

Klik hier voor nog meer tips in Noordwijk. En hier voor alle tips in Zuid-Holland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply