Geversduin is een geweldige camping midden in het Noordhollands Duinreservaat in Castricum waar je als vanzelfsprekend terecht kan met eigen caravan, tent of camper. Klinkt fijn en dat is het natuurlijk ook, maar ben jij net als wij van wat meer comfort en hecht je waarde aan een eigen badkamer en een lekker bed? Boek dan een luxe Duin Kebbin, een Boom- of Strandhuis of de Duin Onder! Wij willen eens wat anders dan anders en boeken de Duin Onder. Denk hierbij aan een super snoezig Hobbit-achtig huisje dat van alle gemakken is voorzien. Ideaal voor een gezin met maximaal twee kleine kinderen (er zijn vier slaapplekken), maar ook voor een romantisch weekendje weg voor natuurliefhebbers zoals wij.

De Duin Onder

Het knusse duinhuisje is superleuk ingericht en voorzien van een keukentje, badkamer met douche en er is een fijn zithoekje. Met lekker weer is het ook fijn zitten aan de picknicktafel in de omheinde tuin. Het tweepersoonsbed voelt als een ruime bedstede en in de nacht hoor je alle geluiden van het bos. Wij zijn het drukke Amsterdam gewend, dus vinden dit heel bijzonder. Geversduin is overigens voorzien van een restaurant en campingwinkel/minimarkt met een ruim biologisch assortiment. In de ochtend verkopen ze hier heerlijke verse croissants en broodjes.

Activiteiten

Bij aankomst ontvang je een Duinkaart waarmee je de omliggende natuur kan ontdekken. Geversduin ligt in het hart van het Noordhollands Duinreservaat, een van de meest bijzondere gebieden van Nederland waar vele beschermde diersoorten en zeldzame planten leven. Het natuurgebied beslaat zo’n 2.000 hectare tot aan de zee. Genoeg wandelpaden dus.

Pak de fiets!

Wij pakken de fiets en koersen o.a. richting de kust en Castricum centrum. Goed om te weten voor ouders met kids: in de Duin Onder ligt een rugzak met allerlei tools, van een verrekijker tot en met een kompas, waarmee je op avontuur kan gaan.

Beverwijkerstraatweg 205, Castricum | website

Klik hier voor nog meer tips in Castricum en klik hier hier voor alle Noord-Hollandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply