Pompadour is een chocolatier, patisserie en tearoom in een. Het is hier fijn zitten in een klassieke setting. Bij mijn thee krijg ik een financier (amandelcake met beurre noisette). De binnenkant is luchtig terwijl de buitenkant heerlijk knapperig is. Mijn passievruchtenkwarktaartje met aardbeien en frambozen en merengue is ook al zo’n feest. De koffie is van Catanambu (Catalaans merk).

Huidenstraat 12, Amsterdam | website

Klik hier voor meer spots in Amsterdam die taartjes e.a. huisgemaakte zoete baksels verkopen.

En hier voor meer tips in de 9 Straatjes en hier voor tips in heel Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply