NederlandUtrechtUtrecht (Provincie)

Pop-up Restaurant ‘Niets is onmogelijk’ in Utrecht

A.s. zaterdag 14 maart opent pop-up date restaurant ‘Niets is Onmogelijk’ voor een avond haar deuren. Dit restaurant bestaat uit 20 mini-restaurants die allemaal een uniek thema en dito menukaart hebben! En als kers op de taart is Sergio Vyent (van First Dates) de host van de avond!

Dineren in bed of in een ballenbak

Je kan bijvoorbeeld dineren met je lief in bed of in een ballenbak. Behoefte aan een stomend avondje? Boek dan het libido-verhogende menu in Restaurant Lust. Zijn jij en je date lekker sportief? Reserveer dan de keuken met de virtuele fietstocht. Meer een couch potato? Ga dan voor het Restaurant Netflix & Grill. De menu’s bestaan uit drie gangen.

Opbrengst naar het goede doel

Reserveer voor € 30,00 de keuken die bij jou en je date past via deze link​. Maar hurry up! Want het restaurant heeft plek voor slechts 40 koppeltjes (2 shifts van 40 couverts). De volledige opbrengst van het restaurant wordt gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis Utrecht.

De locatie van het restaurant is de verbouwde Bruynzeel Keukens vestiging in Utrecht.

Datum: 14 maart | Website

Klik hier voor nog meer tips in Utrecht en hier voor meer tips in de provincie Utrecht.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply