Cocktailbar Malabar is gehuisvest op de 8ste en 9de verdieping van Hotel Jakarta. Een energieneutraal 4-sterrenhotel in Amsterdam, waar vroeger de lijndienst naar Jakarta vertrok. De bar, die vernoemd is naar een vulkaan op Java, is bijna helemaal van glas waardoor je een waanzinnig panoramisch uitzicht over het IJ en de stad hebt.

Aziatische snacks en prachtige cocktails

Onze drankjes worden geserveerd met heerlijke Aziatische nootjes in een halve kokosnoot. Ik ga dit keer voor de wijn, maar de volgende keer ga ik zeker voor een cocktail uit het verre oosten. Deze worden namelijk in hele toffe glazen geserveerd. Zo zag ik m’n buurvrouw genieten van een cocktail, die in een apenkopglas met kleurrijke bloemen werd geserveerd. I like! Handig om te weten, de vide met een DJ booth, kan worden afgehuurd.

Javakade 766, Amsterdam | website

Klik hier voor meer plekken in Amsterdam waar je cocktails kan drinken. Klik hier voor meer spots met een mooi uitzicht.

Klik hier voor meer tips in de Oostelijke Eilanden. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply