AmsterdamAmsterdam CentrumFine DiningGrachtengordel -Zuid

Restaurant Spectrum, als je iets bijzonders te vieren hebt

Restaurant Spectrum is onderdeel van het Waldorf Astoria op de Herengracht. De keuken wordt gerund door de Zeeuwse Chef Sidney Schutte en zijn team. En dat dit goed gebeurt blijkt uit het feit dat Spectrum twee Michelinsterren heeft!

Internationale keuken met aandacht voor Nederlandse kooktradities

De keuken is internationaal met speciale aandacht voor Nederlandse kooktradities en groente. Voor een vast menu van 11 gangen (er is ook een vegetarische optie) betaal je € 180, een wijnarrangement is € 90. En geloof mij, het is iedere euro waard. Dus heb je iets bijzonders te vieren en mag het wat kosten? Dan is dit zeer zeker de place to be in Amsterdam.

De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerken

De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerken die goddelijk smaken en de perfect uitgekozen wijnen complementeren iedere smaakexplosie.

Geweldige service

Ik wil ook nog een shout out doen naar restaurantmanager Sascha Speckemeier. Wat een innemende gastheer is dit! Hij gaf ons naast de geweldige uitleg per gerecht, ook een privé tour naar de keuken waar we chef Schutte met zijn team aan het werk mochten zien.

Waldorf Astoria, Herengracht 542-556, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer fine dining restaurants (van sterrententen tot en met restaurants die ‘gewoon goed’ zijn Amsterdam. 

Klik hier voor nog meer tips in de Grachtengordel-Zuid buurt. En klik hier voor nog meer tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply