AmsterdamAmsterdam WestOud-West

Spaghetteria pastabar voor overheerlijke pasta’s

Bij de Spaghetteria werken ze met een overzichtelijke menukaart met hierop zes traditionele gerechten waarvan er dagelijks drie wisselen. Als toetje kun je kiezen uit: tiramisu, espresso met donkere chocolade, sgroppino’s en/of limoncello, die natuurlijk huisgemaakt zijn. Verder staat er twee witte en twee rode wijnen op de kaart en er is een soort bier. Wil je iets vooraf, dan is er een stukje brood. De Spaghetteria maakt enkel gebruik van mooie duurzame producten en de pasta vervaardigen ze zelf in hun eigen pasta-laboratorium met meel uit Toscane.

Top concept met inmiddels 6 vestigingen in Amsterdam

Het interieur, met de robuuste lange aanschuiftafels en vensterbankzitjes, is eenvoudig en functioneel, maar toch gezellig. Reserveren is niet mogelijk, maar aanschuiven kan altijd. Easy does it! O ja, en het personeel is hier altijd heerlijk vrolijk. Dat ik niet de enige ben die enthousiast is over het concept van Spaghetteria blijkt wel uit het feit dat er inmiddels al zes vestigingen in Amsterdam (en twee in Utrecht) zijn!

Jan Hanzenstraat 32, Amsterdam | Alle dagen is de keuken open vanaf 17:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in Oud-West. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply