AmsterdamAmsterdam ZuidApollobuurt

The Harbour Club – Apollobuurt, Amsterdam-Zuid

The Harbour Club is een fijne plek voor een kwalitatieve lunch of diner aan het water. Dit restaurant zou qua stijltje zo op Ibiza kunnen staan.

Internationale keuken met focus op zeegerechten

De keuken is internationaal georiënteerd met een focus op zeegerechten. Op de menukaart staan gerechten zoals in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. De oesters zijn krakend vers en het Wagyu vlees is van het Japanse zwarte ras. Voor de sushi en sashimi wordt gekweekte Blu-Fin tonijn uit Malta ingekocht.

Terras aan het water

Met mooi weer kan het glazen dak open waardoor je een gigantisch terras krijgt. Wij hadden mazzel en konden een plekje aan het water bemachtigen. Het is hier heerlijk knus zitten in de nisjes met de loungebanken. Handig voor mensen met een boot: er is een aanlegsteiger.

The Harbour Club vestigingen

Er zijn inmiddels vier Harbour Club vestigingen. Naast The Harbour Club Zuid is er ook een Harbour Club Oost en er is er een in Rotterdam en Vinkeveen.

Apollolaan 2, Amsterdam | Ma-zo: 12:00-1:00, Keuken: ma-zo: 12:00-23:00 | website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply