BestemmingenEuropaFrankrijkParijs

Hotel Edgar, knappe en inspirerende slaap spot in Parijs

Hotel Edgar is gevestigd in een voormalige textielfabriek. Het heeft 13 kamers, met stuk voor stuk een eigen stijl. Twintig creatieve vrienden en familieleden van hoteleigenaar Gauillaume hebben zorggedragen voor het interieur.

Cocoon kamer

Ik verblijf in de Cocoon-kamer die door Fanny Dresch (modeontwerpster) en David Millet (Creative Director) is gestyled. In het interieur worden veel natuurlijke elementen gebruikt als: klei, hout en katoen. De lampenkappen zijn van rijstpapier waardoor de kamer in een fijn zacht licht is gehuld. Er is een fijne regendouche en de beauty producten zijn van Green Park by Molton Brown.

Restaurant Edgar

In de ochtend kun je genieten van een ontbijtbuffet. Brunchen kan alleen op zaterdag en zondag. Het restaurant Edgar is ook los van het hotel zeker een bezoekje waard!

Locatie, Sentier, 2de arrondissement

Het hotel ligt aan een gezellig pleintje, la Place d’Alexandrie, op loopafstand van metrostation Grands Boulevards en Centre Pompidou. Ik vond het heerlijk om hier rond te wandelen. De rue des Petit-Carreaux en de rue Montorgueil zijn heel tof. Je vindt hier allerlei leuke Franse restaurants, barretjes en bakkertjes zoals Stohrer, de oudste patisserie van Parijs (1730).

31 rue d’Alexandrie, Parijs | vanaf 185 euro | website

Klik hier voor nog meer tips in Parijs.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply