Tinsel is een fijne spot voor ontbijt, lunch of een koffietje met een huisgemaakt baksel. Je kan bij je brunch of lunch ook een lekker natuurwijntje of lokaal biertje bestellen. Iets te vieren? Er staat ook een cocktail op de kaart, de wodka-kombucha.

Huisgemaakt & lokaal

Op de menukaart staan zoetigheden als fluffy pannenkoeken met slagroom en fruit, havermoutjes, yoghurt, croissants, tast met pindakaas en banaan en brioche met karamel. Voor de hartige trek kun je kiezen uit toast met beleg als kaas, avocado en eitjes die op allerlei manieren zijn bereid. Of ga voor een hotdog of rosbief. Er zijn ook vegan opties. Ook erg mooi: wat het Tinsel team niet zelf kan maken wordt geleverd door Belgische leveranciers zoals Huisbakkerij, Van Tricht kaas, scharreleieren van Heidi’s Hoeve, bakkerij Bloemberen, koffie van koffiebranders Andy, natuurwijnen van Roeland Fort en bieren van Belgische brouwerijen.

Sint-Paulusplaats 30, Antwerpen (Schipperskwartier) | website

Klik hier voor meer tips in Het Schipperskwartier buurt en klik hier voor alle tips in Antwerpen. 

Slapen in Antwerpen? Klik hier.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply