AmsterdamAmsterdam WestOud-WestVega(n)

Vegan Junkfood Bar Westside love deze vegan snackbar

De Vegan Junkfood Bar Westside is een plantaardige snackbar. Op de menukaart staan o.a. bitterballen, kapsalon, bratwurst, shoarma en hamburgers. Er staan ook iets minder snackerige gerechten op de kaart zoals: salades, sushi en sashimi. En mind you, alles is dus plantaardig. Uit de speakers komt Hip Hop-muziek. Fel gekleurde urban style graffiti op de muren. Het geitenwollensokken-imago van plantaardig gaat hier in de verste verte niet op.

Wij gaan voor de hamburgers

Ik bestel de Original VJFB 3.0 met een plantaardige hamburger van Beyond Meat, cheddar, sla, tomaat, verschillende soorten ui, augurk en een  speciale VJFB-saus. De hamburger smaakt net zo goed als een gewone hamburger. Wat een feest!  Mijn gezelschap gaat voor de Black Daddy Mc Chicken met een plantaardige crunchy Mc Chickie, vegan bacon en hetzelfde groen als op mijn burger. We bestellen er ook een mandje truffle fries bij.

Succesformule

Het VJFB-avontuur is begonnen in 2017 bij deze Burger Bar in west. Het was een instant succes. Er zijn inmiddels al vier VJFB-vestigingen in Amsterdam, eentje in Rotterdam en ze schijnen momenteel bezig te zijn met Groningen.

Staringplein 10, Amsterdam | Ma-zo: 12:00-22:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in Oud-West. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Klik hier voor meer vegan opties in Amsterdam.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply