AmsterdamAmsterdam CentrumWeteringschans

Toast it – Weteringschans, Amsterdam-Centrum

Toast it is een all day breakfast tentje in de jaren ’50 stijl. Denk hierbij aan een Amerikaanse diner met vrolijke pastelkleuren en veel chroom.

The Fabulous 50’s

De grote pistache gekleurde bank is bezet. Dus ik neem plaats op een met lichtblauw vinyl bekleed krukje dat wordt omrand door blinkend chroom. Boven me hangt aan de muur een lichtgevende neon kunstwerkje in de vorm van een Cadillac met de tekst ‘The Fabulous 50’s’. Ik hoor Elvis Presley uit de speakers. Wat een vrolijke bedoeling.

Tosti’s, pannenkoeken, hamburgers & verse milkshakes

Op de menukaart staan allerlei verschillende soorten tosti’s, pannenkoeken en hamburgers. De milkshakes worden vers voor je neus gemaakt met een apparaat (HMD400) dat de drie jonge eigenaren (Nathaniel Knitter, Oran Cohen en Marlon van der Aart) speciaal uit Amerika hebben laten overkomen. De koffie is van Brandmeester’s.

De El Pollo Loco & de Tuna O’Clock tosti

Ik ga voor de El Pollo Loco die bestaat uit bruin desembrood met hiertussen pulled spicy chicken, kaas, jalapeño, ui en huisgemaakte sriracha mayo (€ 6,90). Mijn gezelschap gaat voor de Tuna O’Clock die bestaat uit huisgemaakte tonijnsalade, tomaat, cheddar en chiptle mayo (€ 6,45).

Leidsekruisstraat 10, Amsterdam | Ma-zo: 10:30-17:30 | website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply