AzieBangkokBestemmingenThailand

Cocktails with a view bij de Moon Bar in Bangkok

Op de 61ste verdieping van het luxueuze Hotel Banyan Tree bevinden zich de Moon Bar en restaurant Vertigo met een internationale keuken. De tafels zijn gedekt met wit linnen, dat zachtjes danst met de avondbries. De stoelen zijn voorzien van een witte hoes en het licht is zacht. Overal waar ik kijk zie ik talloze fonkelende lichtjes. Het geeft het restaurant iets magisch, alsof je aan het dineren bent in een luchtkasteel tussen de sterren.

Moon Bar

Drink voor je diner een aperitief bij de Moon Bar. Ik raad de Vertigo Sunset aan met ananas-, cranberry- en limoensap en lekker veel Malibu.

Waanzinnig uitzicht

Vertigo is een verwijzing naar de gelijknamige film van Alfred Hitchcock. Naar aanleiding van deze film is de cinematografische term vertigoshot ontstaan, dat synoniem staat voor een duizelingwekkend beeld. Een treffende naam, want het uitzicht over het zakendistrict Sathorn, het groene Lumphinipark en de Chao Phraya rivier is adembenemend.

21/100 South, S Sathorn Rd, Sathon, Bangkok | Moon Bar: 17:00-01:00 Vertigo: 18:00-22:30 | website

Klik hier voor nog meer tips in Bangkok. En klik hier voor alle tips in Thailand.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook? Ik zou het heel tof vinden als je dit zou doen. 🙂

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply