AzieBangkokBestemmingenThailand

Vertigo Grill Restaurant & Moon Bar – Bangkok, Thailand

Op de 61ste verdieping van 5*Hotel Banyan Tree bevinden zich de Moon Bar en restaurant Vertigo. Je kan hier a la carte eten of voor een vast menu gaan. De keuken is internationaal.

Waanzinnig uitzicht

Vertigo is een verwijzing naar de gelijknamige film van Alfred Hitchcock. Naar aanleiding van deze film is de cinematografische term vertigoshot ontstaan, dat synoniem staat voor een duizelingwekkend beeld. Een treffende naam, want het uitzicht over het zakendistrict Sathorn, het groene Lumphinipark en de Chao Phraya rivier is inderdaad adembenemend.

Wit linnen en zilver bestek

De tafels zijn bedekt met wit linnen, dat af en toe zachtjes heen en weer beweegt door de avondbries, het licht is gedimd en ook de stoelen zijn voorzien van een witte hoes. Overal waar ik kijk zie ik talloze fonkelende lichtjes. Het geeft het restaurant iets magisch, alsof je aan het dineren bent in een luchtkasteel tussen de sterren.

Moon Bar

Drink voor je diner een aperitief bij de Moon Bar. Ik raad de Vertigo Sunset aan, die voor je neus wordt gemaakt met ananas-, cranberry- en limoensap met als laatste bestanddeel een goede hoeveelheid Malibu.

21/100 South, S Sathorn Rd, Sathon, Bangkok | Moon Bar: 17:00-01:00 Vertigo: 18:00-22:30 | website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply