SkyLounge Amsterdam bevindt zich op de 11de verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal. De cocktails zijn hier verrassend en de bites zijn ook heerlijk, maar de absolute USP van deze spot is het fenomenale uitzicht over de historische binnenstad van Amsterdam.

Ruim aanbod verrassende cocktails en heerlijke bites

Wij hebben ons bezoek aan de rooftop bar gecombineerd met een diner bij Eastwood Bar & Grill op de begane grond. Het dessert, de huisgemaakte mini-magnums, hebben we in de SkyLounge besteld om de ondergaande zon niet te missen. Ik vroeg om een zoete, frisse cocktail en kreeg de Sky Spritz bij die uit appellikeur, midori (Japanse meloenlikeur), limoensap, vanillesiroop, prosecco en bubbelwater bestaat.

Ruime zaak met een groot dakterras

De SkyLounge is ruim en het heeft ook een groot dakterras. Er hangt hier een fijne internationale vibe en het personeel is enorm aardig zoals hostess Rubi (zie foto) en serveerster Chantal, die me mijn cocktail had aangeraden. Je kan hier natuurlijk ook heerlijk slapen, lees hier mijn verslag.

Oosterdoksstraat 4, Amsterdam (Centrum) | website

Klik hier voor meer spots in Amsterdam waar je cocktails kan drinken.

Klik hier voor meer spots in Amsterdam met een mooi uitzicht.

Klik hier voor nog meer tips in de Nieuwmarkt/Lastagebuurt en hier voor de Oostelijke Eilanden. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply