AmsterdamAmsterdam WestVondelbuurt

Vondelpark3 – Vondelparkbuurt, Amsterdam-West

Alleen al voor de setting is Vondelpark 3 een aanrader. Het restaurant ligt namelijk midden in het Vondelpark. Het indrukwekkende historische pand is voorzien van een heel ruim terras waar het heerlijk zitten is met uitzicht op het bruisende park.

Uitgebreide menukaart

Je kan bij Vondelpark 3 terecht voor ontbijt, lunch, diner en een borrel. Op de uitgebreide menukaart staan sandwiches, salades, soepen en warme gerechten. En er is ook een uitgebreide zoete kaart. Fijn!

Poke Bowl & sandwich met tonijnsalade

Ik vind Vondelpark 3 een fijne plek, dus heb hier al verschillende keren geluncht. Zo heb ik o.a. al de Poke Bowl met rauwe gemarineerde zalm, quinoa, avocado en sojabonen (€ 16) geproefd. En een andere keer bestelde ik de sandwich met tonijnsalade, ei, rucola en rode ui (€ 8,80). Van alle andere keren zijn geen foto’s gemaakt omdat ik toen te veel aan het genieten was. Maar ik wil wel nog even toevoegen dat de kroketten hier ook heerlijk zijn!

Eindoordeel: bij Vondelpark 3 is het binnen fijn zitten. Het restaurant is ruim, het eten is goed en de bediening is aardig. Maar ik kom hier het allerliefste om te chillen op het ruime terras. De ene keer met koffie/thee en een lekker stukje taart. Ik combineer mijn bezoek dan vaak met een parkwandeling. En de andere keer kom ik hier om lekker te lunchen met wijntjes, waarna de lunch vaak overgaat in een borrel met snacks… 🙂

Houdt er rekening mee dat in het najaar de openingstijden anders zijn. Ook is de menukaart kleiner in deze periode.

Vondelpark 3, Amsterdam | Ma-wo: 8:00-18:00, do-vr: 8:00-22:00, za: 9:00- 22:00, zo: 10:00-18:00| website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply