BestemmingenDomburgNederlandZeeland

Het Badpaviljoen, een iconische plek in Domburg

Restaurant Het Badpaviljoen (1889) in Domburg is gesitueerd in een iconisch gebouw waar vroeger Russische vorsten en Duitse prinsessen kwamen. Waarom? Om te genieten van de heilzame Zeeuwse lucht.

Focus op gerechten uit de zee

Bij Restaurant Het Badpaviljoen kun je terecht voor lunch en diner. Op de menukaart staan vooral schelp- en schaaldieren en verse vis. Achter het fornuis staat eigenaar en chef-kok Ferdie Dolk met zijn team.

Ruim terras hoog in de duinen

In de warme maanden is het heerlijk zitten op het ruime terras dat voorzien is van comfortabele loungebanken en lange tafels waar je gezellig met je familie kan dineren. Omdat je hier hier hoog in de duinen zit heb je een gegarandeerd mooi uitzicht over de Noordzee. Wij komen hier na een strandwandelingen om even te ontspannen met een kop koffie en een lekker Holtkamp taartje.

Activiteiten in en rondom Domburg

In het centrum van Domburg vind je diverse terrasjes en winkels die het hele jaar open zijn. Je kan hier ook fijn wandelen en fietsen door het prachtige bos de Manteling. Voor de golfliefhebbers: in Domburg bevindt zich de Domburgsche Golf Club, een van de oudste golfbanen van Nederland.

Bijzonder licht

Leuk om te weten: Domburg was door haar bijzondere licht tussen 1900-1920 een trekpleister voor kunstenaars zoals Piet Mondriaan, Jan en Charly Toorop en Marius Zwart.

Badhuisweg 21, Domburg | 11:00-21:00, di-wo gesloten (in het zomerseizoen alle dagen open)| website

Klik hier voor nog meer tips in Domburg. En klik hier voor meer tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook? Ik zou het heel tof vinden als je dit zou doen. 🙂

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply