AmsterdamAmsterdam CentrumBurgwallen-Nieuwe Zijde

[GESLOTEN] Ontbijten bij Restaurant 5&33 in Amsterdam-Centrum

Bij Restaurant 5&33 kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Kom je hier ontbijten, zoals wij, dan kun je hier voor € 25 p.p. genieten van een continental buffet en een à la carte gerecht. Ik ga voor de avocado toast met een gepocheerd eitje en mijn vriendinnetje voor de Eggs Benedict.

Neem een kijkje in de kunstgalerie

5&33 is onderdeel van het art’otel dat vol staat met kunst, waaronder werk van Atelier van Lieshout (zie de penislamp). Als je tijd hebt, neem dan ook zeker even een kijkje in de kunstgalerie (de trap naar beneden bij de entree).

Martelaarsgracht 5, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Burgwallen-Nieuwe Zijde buurt. En klik hier voor nog meer tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply