BestemmingenDuitslandEuropaMunchen

Sofitel Bayerpost historisch hotel in München

Hotel Sofitel Bayerpost is gesitueerd in het voormalige Koninklijke Postkantoor in München. Het interieur is een mix tussen de lokale cultuur en traditie en Franse art de vivre met een focus op innovatie. Bayerpost ligt in het centrum, dichtbij het treinstation en het verkeersvrije shopping- en culturele gedeelte Karlsplatz/Stachus.

Duplex Junior Suite met een waanzinnig uitzicht

Ik verblijf in een Duplex Junior Suite op de achtste verdieping. De kamer (40m2) voelt heel huiselijk door de indeling over twee verdiepingen. Op de bovenverdieping staat het bed met een waanzinnig uitzicht over de stad. De toiletartikelen bij Sofitel zijn altijd van de Eau d’orange verte-lijn van Hermès. Ik ben echt fan van deze badproducten!

Restaurants en wellness-mogelijkheden

Je kan hier genieten van de Franse keuken bij Délice La Brasserie. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd bij Schwarz & Weiz. Voor ontspanning kun je terecht in de Isarbar & lounge met een terras en bibliotheek. Er is ook een spa met een binnenzwembad, sauna en fitnessruimte die 24/7 open is.

Bayerstrasse 12, München | website

Klik hier voor nog meer Duitsland tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply