AzieBestemmingenChinaHongkong

W Hongkong trendy hotel met te gek uitzicht

In Hongkong gaat alles de lucht in. Zo ook het W hotel. De hotelkamers beginnen vanaf verdieping zeven en lopen door tot en met de 73ste verdieping. Alle kamers hebben een spectaculair uitzicht op de haven, oceaan of de stad.

Extreme Wow Suite

De meest waanzinnige kamer, oftewel de Extreme Wow Suite zoals ze ‘m zelf noemen, meet maar liefst 200 m2! De suite heeft twee badkamers, een jacuzzi,  een kingsize bed en dat uitzicht… De dame die me rondleidt vertelt dat Kylie Minogue hier recent heeft geslapen.

Cool Corner Room

Mijn kamer telt 45 m2. Vanuit het bad heb je uitzicht op de haven van Kowloon, met al haar hijskranen en een wirwar aan boten. Je kan ook tv kijken in bad. Het hotel weet me ook steeds te verrassen, zie bijvoorbeeld hoe geestig de wc-rol is ingepakt.

Restaurants

Ontbijten doe je in het Kitchen Restaurant met uitzicht op de haven. Een vitrinekast met schots en scheve stapels wit servies. De grote open keuken staat vol met potten en pannen en lekkernijen. Het design is strak met een Alice in Wonderland-touch. In de avond kun je terecht bij een traditioneel Kantonees restaurant, genaamd Sing Yin. Neem ervoor (of erna) een drankje in de Woobar. De kussens zijn voorzien van vlinders en ook op het plafond komt het kleurrijke vlindermotief terug. Door de vele lampjes aan het plafond krijgt het een tof spacy effect.

Zwembad, spa & gym

Op de 76ste verdieping vind je een verwarmde infinity pool, een jacuzzi en een whirlpool. Laat je nagels lakken in de Nail Lounge van de Bliss Spa. Door het uitzicht vergeet je de tijd. En op de 73ste verdieping kun je een workout tussen de wolken doen. Deze ruimte is 24/7 open.

Shoppen, gastronomie & cultuur

Het hotel ligt in het artistieke West Kowloon met een grote variëteit aan kunst en gastronomie. Maar ook de shopping queens kunnen hier hun hart ophalen. Het hotel ligt naast Elements (een luxe shopping mall).

1 Austin Road, Kowloon, Hongkong | website

Klik hier voor nog meer tips in Hongkong. En klik hier voor alle tips in China.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply