BestemmingenEuropaFormenteraIbizaSpanje

Strandtent Juan y Andrea de hotspot van Formentera

Strandtent Juan y Andrea is de place to be in Formentera. Even wat historie: in 1971 besluit Juan, een visser uit Formentera, om samen met zijn vrouw Andrea een beach bar te openen. Het concept: Andrea kookte wat Juan opviste uit zee. Inmiddels is dit een luxe strandtent waar ook de rich & famous komen. De drie kinderen van Juan en Andrea zijn inmiddels verantwoordelijk voor de luxe strandtent.

De specialiteiten komen uit zee

Als vanzelfsprekend komen de specialiteiten hier uit zee, maar er staan ook pasta- en vleesgerechten op de kaart. Ik neem vooraf de gegrilde garnaaltjes en als hoofdgerecht de zeebaars gegaard in een dikke zoutkorst. We drinken er een frisse rose bij.

Pick-up service met Zodiac

Kom je met de boot? Bel dan met het restaurant (+34 630 258 144) en ze pikken je op met een Zodiac-bootje. Ga je met de veerboot vanuit Ibiza? Huur dan een scooter bij de haven om bij Playa Illetes te komen; dat ook wel het mooiste strand van Europa, wordt genoemd.

Playa de Illetes, Formentera, Spanje | website

Klik hier voor nog meer tips op Ibiza. En klik hier voor nog meer tips in Spanje.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply