BerlijnBestemmingenDuitslandEuropa

Michelberger Hotel, het tofste hotel in Berlijn

Het Michelberger Hotel is een uniek en vrolijk hotel dat is gesitueerd in de bruisende Friedrichshain-buurt. Kreuzberg ligt op tien minuten lopen en het hotel ligt tegenover een metro- en S-bahnstation. Ter beeldvorming: het Alexanderplatz is drie metrohaltes rijden.

Cosy Room & Band Room

Ik heb hier in een Cosy Room geslapen en in een Band Room, waar je zoals de naam doet vermoeden met je hele squad kan slapen. De Cosy Room heb je al voor € 75 (low season-prijs) per nacht. Het kamertje telt 12 m2, ideaal dus als je alleen op reis bent of met je lief.

Mijn kamer is strak en schoon. Het bed (160cm) ligt heerlijk en de badkamer heeft een doorkijkraam waardoor de boel toch weer wat groter lijkt.

De Band Room

De Band Room is met zijn 30 m2 ideaal voor een gezin met twee kinderen, of voor een kwartet. Er zijn namelijk vier bedden; twee beneden en twee op de mezzanine. De kamer biedt uitzicht op de binnentuin. Tijdens low season betaal je € 125 per nacht.

Gezond en biologisch ontbijt

De betaling voor je ontbijt geschiedt met een miniatuurplankje met hierop een blok kaas en een appel. Ik ben een enorme fan van dit soort snoezige details. Deze ‘coins’ krijg je btw bij het inchecken, als je inclusief ontbijt hebt geboekt.

Het Michelberger serveert een gezond organic ontbijt met genoeg vega en vegan opties.

Warschauerstrasse 39-40, Berlijn | website

Klik hier voor nog meer Berlijn tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply