Bakkerij & Cafe Wolf is de nieuwste aanwinst in de 9 Straatjes. Je kan er als vanzelfsprekend terecht voor heerlijke zuurdesembroden en viennoiserie voor thuis. Of neem plaats in het café en geniet hier van ontbijt of lunch. De mooie bakkerij wordt gerund door Paula Fles en haar team.

Kaneelbroodje en croissant zoektocht

Ik ben hier voor de bakkerij en bestel zuurdesembrood, wat me enorm goed smaakt, en natuurlijk ook een croissant en kaneelbroodje voor mijn zoektocht naar ‘de lekkerste’. Het kaneelbroodje is heerlijk, maar er had van mij iets meer ‘spanning’ in mogen zitten zoals bij die van Bakkerij Balvert. De croissant was ook erg goed, maar die van Crisp, die lijken ondergedompeld te zijn in roomboter, zijn nog steeds mijn favoriet. 

NB. de bakkerij en het cafe zijn open van woensdag t/m zondag!

Wolfstraat 22, Amsterdam | website

Klik hier voor meer bakkerijen in Amsterdam.

Klik hier voor nog meer tips in de 9 Straatjes. En klik hier voor tips in heel Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply