Zin in een zalig Vietnamees broodje? Ga dan naar Bánh-Mì wat ook letterlijk brood betekent in het Vietnamees. De broodjes hebben de vorm van een stokbrood. Historisch weetje: de Fransen hebben de baguette geïntroduceerd in Vietnam tijdens de koloniale periode. En de combi tussen de Franse en Vietnamese keuken maakt dit broodje tot een ware smaakbom! Fun fact: toen Madonna hier laatst kwam optreden heeft haar hele crew hier broodjes gekozen!

Naast broodjes ook noodle soepen & salades

Naast de broodjes kun je hier ook genieten van een rijke noodle salade of Pho soep. Op de menukaart staan ook genoeg vega(n) opties zoals de Bánh-Mì met jackfruit. Mijn favoriet is de Bánh-Mì Omelette met hierop een omelet, paté van aubergine, shiitakes en andere veggies met sesammayonaise. Nog ruimte over? Bestel dan de traditionele Vietnamese koffie met een matcha koekje. Het knusse zaakje is ook open in de avond.

Korte Koepoortstraat 8, Antwerpen (Sint-Andries) | website

Klik hier voor meer tips in de Sint-Andries buurt en klik hier voor alle tips in Antwerpen. 

Slapen in Antwerpen? Klik hier.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply