Restaurant Wils vind je op de derde verdieping van Move Amsterdam naast het Olympisch Stadion. De architect van deze panden is Jan Wils, vandaar de naam. Je kan bij Wils genieten van lunch en diner waarbij je plaats kan nemen aan de grote open keuken, aan de bar of aan een van ‘gewone’ tafeltjes. Wij adviseren om aan de open keuken te zitten en te genieten van de witte brigade die als een perfect geoliede machine samenwerken.

Koken op open vuur

Restaurant is een culinair concept van chef-kok Joris Bijdendijk van o.a. Rijks*. Bij Wils wordt gekook op open vuur wat mooie, pure gerechten oplevert. Het brood wordt dagelijks vers gebakken in de eigen bakkerij (Wils Bakery Cafe) op de begane verdieping. Het restaurant opende haar deuren in 2027 en ontvang al na een jaar een Michelinster. Wij genieten hier van het 6-gangen Christmas Menu met bijpassende wijnen. Het geweldige personeel (hi Linde en Chris) maakt onze ervaring helemaal af! Hierbij een korte video van onze ervaring.

Stadionplein 26, Amsterdam-Zuid | website

Klik hier voor nog meer fine dining restaurants in Amsterdam.

Klik hier voor nog meer tips in de Stadionbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply