AmsterdamAmsterdam WestDe Baarsjes

Bar Spek een all day hotspot in De Baarsjes

Bar Spek is zo’n lekker informeel café waar je de hele dag door terecht kan, van ontbijt tot borrel. Het zaakje oogt heel knap, het heeft vriendelijk personeel en het beschikt over een ruim terras. Ja, dit is dus zo’n tentje waarvoor ik graag op de fiets spring vanuit oost.

Gevarieerde menukaart van pubgerechten tot en met vegan opties

De menukaart varieert van pubgerechten en goede snacks tot en met vegan gerechten als een acai bowl en vegan pizza (Verdure) en vegan ravioli (met artisjokken). Ik ben hier tot nu toe alleen voor het ontbijt geweest en heb iedere keer de American pancakes met crème fraiche en frambozenjam besteld, maar de steenoven pizza’s schijnen hier heul erg lekker te zijn; dus ik moet snel weer eens richting de Baarsjes fietsen.

Admiraal de Ruyterweg 1, Amsterdam (De Baarsjes) | website

Klik hier voor nog meer tips in De Baarsjes. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply