AmsterdamAmsterdam ZuidPijp / Rivierenbuurt

De beste acai bowl eet je bij At Seven Amsterdam

At Seven is een leuk tentje in de Rivierenbuurt dat 7 dagen per week is geopend voor ontbijt en lunch. Het zaakje is qua interieur lekker divers, van knusse nisjes tot en met een kinderspeelhoek. En er is aan de flexwerkers gedacht met de lange houten tafels en strategisch geplaatste stopcontacten. Ik ben hier rond een uurtje of 10:00 en bestel de Acai Na Tigela Energy Bowl. De bowl bestaat naast acai uit banaan, appelsap, guarana siroop, home made granola, vers fruit en kokosrasp. Ik vind hem heerlijk! Om in de healthy vibe te blijven drink ik er een verse wortel-appel-gember-bieten juice bij.

Gevarieerde menukaart in een fijne setting

De Acai Bowl staat hier al 12 jaar op de kaart en At Seven is hiermee een van de acai-pioniers in Nederland. Andere At Seven klassiekers zijn de Buscaglione koffie, de Braziliaanse fruit smoothies, de Club Sandwiches, de eiergerechten en de huisgemaakte taarten. Probeer ook zeker de huisgemaakte pastel de nata.

Scheldestraat 92, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Pijp/Rivierenbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply