NederlandNoordwijkZuid-Holland

Branding Beachclub prachtige strandtent in Noordwijk

Branding Beachclub in Noordwijk is een van de mooiste strandtenten van Nederland. Branding is het hele jaar open. Ik heb hier zowel in de winter gedineerd na een strandwandeling, als laatst met vriendinnetjes met m’n voeten in het zand. En ik kan je verzekeren: het is hier met ieder weertype fijn zitten.

Visspecialiteiten en goede houtoven pizza’s

Het eten is goed, vooral de verse specialiteiten uit zee zijn aanraders. De pizza’s zijn hier ook goed. Deze worden voor je neus gemaakt en vervolgens de grote houtoven ingeschoven.

De meest knappe strandtenten van Nederland

De eigenaar (Jan van den Berg) blijkt een neus te hebben voor goede inrichting en sfeer. Ik was laatst voor een verjaardag bij Tulum Beachclub in Noordwijk en ook deze prachtige strandtent bleek uit zijn creatieve koker te komen. Hij zit ook achter de (strand)tenten: Hippie Fish (Zandvoort), Witsand (Noordwijk) en Paco Ciao (pop-up restaurant in Leiden). Van den Berg heeft ook een eigen meubellijn opgezet. Je dineert hier dus eigenlijk in een grote showroom. Op afspraak (via de website) kun je naar de meubelloods om mooie items te scoren.

Koningin Astridboulevard 105, Noordwijk | website

Klik hier voor nog meer tips in Noordwijk. En hier voor alle tips in Zuid-Holland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply