Tulum Beachclub in Noordwijk is een prachtige strandtent! Je kan hier iedere dag terecht voor lunch en diner. In het weekend gaat Tulum eerder open (om 9:00) dus dan kun je ook een lekker ontbijtje scoren. Voor groepen hebben ze een speciaal menu. Mijn vriendinnetje die jarig is heeft zo’n menu besteld. Het was gevarieerd, van vlees tot vega, en allemaal erg lekker. Ook fijn dat ze aandacht aan de presentatie geven.

Een van de knapste strandtenten van Nederland

De eigenaar (Jan van den Berg) blijkt een neus te hebben voor goede inrichting en sfeer. Ik was laatst bij Branding Beachclub in Noordwijk en ook deze strandtent komt uit zijn creatieve koker. Jan zit ook achter de (strand)tenten: Hippie Fish (Zandvoort), Witsand (Noordwijk) en Paco Ciao (pop-up restaurant in Leiden). Daarnaast heeft hij ook nog eens een eigen meubellijn opgezet. Je dineert hier dus eigenlijk in een grote showroom. Op afspraak (via de website) kun je naar de meubelloods om mooie items te scoren.

Zeereep 104, Noordwijk | website

Klik hier voor nog meer tips in Noordwijk. En hier voor alle tips in Zuid-Holland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply