BestemmingenDubaiMidden Oosten

La Petite Maison een stukje Parijs in Dubai

La Petite Maison, ook wel LPM genoemd, is een stukje Parijs in Dubai. De brasserie oogt knap en fris met mooi wit tafellinnen. Hier kom je voor een avondje uit. We beginnen onze avond dus ook lekker feestelijk met een cocktail.

Frans Mediterraan meets Niçoise

De keuken is Frans Mediterraan meets Niçoise, oftewel olijf- en kruidenrijk. Denk hierbij aan mooie pasta’s, vis, schelp- en schaaldieren en vleesgerechten met verse Mediterrane producten zoals artisjokken, courgette, olijven en citroen.

We gaan voor de burrata met tomaat en basilicum, warme garnalen in olijfolie, de escargots met knoflookboter en de pasta met rundragout en champignons. Als dessert de french toast met spicy ijs en de warme chocolademousse met malt-ijs.

Wijnkaart

Bekijk ook zeker even de wijnkaart. Er staan mooie Franse wijnen op uit de Bourgogne, Rhône, Bordeaux, Languedoc en Piëmont. En er staan ook aan paar champagnes op uit Éperny, waaronder Dom Pérignon.

Andere vestigingen

Er zijn ook La Petite Maison-vestigingen in: Londen, Abu Dhabi, Hongkong en Miami.

Gate Village 8, Dubai | website

Klik hier voor nog meer tips in Dubai.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply