AmsterdamAmsterdam CentrumHaarlemmerbuurt

Café-restaurant Hoogendam fijne spot met groot terras

Café-restaurant Hoogendam is een fijne no nonsens plek waar je van ontbijt tot en met diner en borrel terecht kan. Het is ook een ideale spot voor grote groepen. Ik spreek uit ervaring want ik heb hier mijn vijf jaar geleden mijn verjaardag gevierd aan 2 lange tafels op het terras. Het was ook erg handig voor m’n vrienden die met het OV kwamen, want Hoogendam ligt op 5 minuten lopen vanaf CS.

Street food gerechten

Op de menukaart vind je street food gerechten met ook veel vega en vegan opties. Duurzaamheid is sowieso heel belangrijk voor Hoogendam. Zo maken ze gebruik van Led-verlichting, de wc’s zijn waterloos en organisch afval wordt verwerkt tot biobrandstof. Goed bezig!

Westerdoksplein 10, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Haarlemmer buurt. En klik hier voor tips in heel Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply