BestemmingenEuropaFunchalMadeira

Zwemmen met wilde dolfijnen bij de kust van Madeira

Als natuurfreak wilde ik altijd al eens zwemmen met wilde dolfijnen. Tijdens mijn vakantie op Madeira werd deze langgekoesterde droom werkelijkheid! Na een klein half uur lokaliseerde onze gids Pedro een kudde wilde dolfijnen.

De boot trekt je vooruit terwijl je geniet van de onderwaterwereld

Ik sprong met m’n snorkelset het water in en pakte het touw dat om de boot heen hing stevig vast. Terwijl de boot me achter de kudde aantrok kon ik met m’n hoofd onder water blijven en me focussen op de onderwaterwereld. Het was magisch!

Rota dos Cetáceos

Klik hier voor nog meer tips op Madeira.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply