Café Visscher is de nieuwe culinaire aanwinst van Leiden. Het restaurant is opgezet door chef Arie Visscher die zijn ervaring o.a. heeft opgedaan in de sterrenkeuken van De Librije***. Bij Café Visscher ben je aan het juiste adres voor lunch en diner met bijpassende wijnen. Of wip ’s middags even binnen voor een bubbel met een Zeeuwse oester aan de ruime bar.

Bistronomie

Op de menukaart staan op het oog eenvoudige gerechten, waarbij de ingrediënten volledig tot hun recht komen en de smaken verrassen. Wij zijn hier op een zaterdagmiddag voor de lunch en beginnen met een feestelijke bubbel. Door het rijke interieur en de warme, uitnodigende kleuren krijg ik het gevoel alsof we in Parijs of een andere wereldstad zitten. Ik geniet van Toast Garnaal waarbij de garnalensalade met dille op een perfect getoaste brioche komt. De Vriend gaat voor Kabeljauw met bloemkool, ansjovis en kappertjes. Om de feestelijke lunch compleet te maken bestellen we er ook verse friet met mayonaise bij. Wij zijn blij! Good 2 know: Café Visscher ligt aan de stationsweg, ideaal dus voor mensen die met de trein komen.

Stationsweg 7, Leiden | website

Klik hier voor meer tips in Leiden. En hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply