AmsterdamAmsterdam OostWatergraafsmeer

De Vergulden Eenhoorn authentieke groene plek

De Vergulden Eenhoorn is een monumentale stadsboerderij uit 1702 die tegenwoordig dienst doet als café, restaurant en hotel (authentic farmhouse). Ik ben hier op een herfstige dag dus we passeren de prachtige tuin met terras en nemen binnen plaats. Het interieur doet me denken aan een Zwitserse berghut.

Voor ieder wat wils

Op de menukaart staan gerechten die variëren van salades tot en met hachee met rode kool en frites. Ik ga voor boerenbroodbrood met gamba’s, little gem en mierikswortelmayo. Ik drink er een huisgemaakte limonade bij. De portie is royaal en smaakt me prima. De service is hier ook goed. Ik kom hier zeker nog eens terug met mooi weer om van de tuin te kunnen genieten waar je blijkbaar ook jeu de boules kan spelen. 

Ringdijk 58, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Watergraafsmeerbuurt. En klik hier voor tips in heel Amsterdam-Oost.

Volg je Track & Trees trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply