Bij het TapasTheater ben je aan het juiste adres voor een avond vol lekkers en kleinkunst. Het theater bevindt zich in een knap en knus pandje in Amsterdam-Oost, dus zorg ervoor dat je van tevoren een tafeltje reserveert!

Drie voorstellingen van 20 minuten

In de theaterzaaltjes worden per avond drie voorstellingen in verschillende genres, van muziek tot en met cabaret en van toneel tot en met musical, opgevoerd. De shows duren 20 minuten en worden drie keer per avond herhaald. Wij boeken twee shows (een kaartje voor een voorstelling kost €10). 

Zalige kleine hapjes

De foodbar en de automatiek vind je op de entresol van de begane grond. De gerechtjes worden hier dagelijks vers bereid door chef Sabine Sluis en haar team. handig om te weten: drie hapjes (à €6,50 p.s) staan gelijk aan een hoofdmaaltijd. Ik geniet van de de gegrilde aubergine met een spread van gepofte paprika en amandel en beluga linzensalade. En ook de Groene Groentjes Quiche en de truffel arancini (risotto balletjes met truffel, Parmezaanse kaas en peterselie) met citroenmayo zijn overheerlijk. Er is ook een ruim aanbod van side dishes. In deze categorie bestellen wij het versgebakken brood met humus en olijfolie. 

Te laat komen is onmogelijk

Superhandig: tijdens het dineren hoef je niet op de tijd te letten. Je naam wordt namelijk omgeroepen als je naar een show moet. En vervolgens loop je wanneer de groep compleet is onder begeleiding naar een van de vier zaaltjes in het souterrain. Good 2 know: je mag je drankje meenemen de zaal in. Na de tweede show bestellen we nog vega bitterballen en niet veel later sluiten we onze avond feestelijk af met een taartje van Petit Gâteau. Wat hebben we genoten! TapasTheater wij komen zeker terug!

Andreas Bonnstraat 40-H, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Oosterparkbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Oost.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply