BestemmingenMiddelburgNederlandZeeland

Exspresszo, de beste espressobar in Middelburg

Expresszo is een knusse espressobar in een historisch pand midden in het centrum van Middelburg. De koffie wordt hier vers gebrand en dat proef je. Ik hou het meestal bij een cappuccino of een flat white met een taartje. Iets meer trek? Je kan hier ook kleine gerechtjes, zoals een tosti, bestellen.

Blijf slapen in de Expresszo B&B

De mensen achter Expresszo hebben tegenwoordig ook een B&B. De twee kamers bevinden zich boven de espressobar. De zolderverdieping biedt plaats aan max drie personen en de kamer op de eerste verdieping is voor twee personen. Je hebt vanuit beide kamers een mooi uitzicht op de Pottenmarkt.

Pottenmarkt 22, Middelburg | ma-za: 8:30-17:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in Middelburg. En klik hier voor meer tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook? Ik zou het heel tof vinden als je dit zou doen. 🙂

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply