Hotel & Brasserie Katoen is gevestigd in een monumentaal herenhuis midden in de historische binnenstad van het Zeeuwse stadje Goes. Het boetiekhotel bestaat uit 23 ruime hotelkamers, waaronder 15 Comfort Kamers, 6 Superieur Kamers, een Junior Suite en een Suite. De Superieur Kamers bevinden zich in het historische gedeelte van het pand waar vroeger het stadsarchief was. Het hotel is ook voorzien van een Spa met een Finse sauna, een stoomcabine en een bubbelbad.

Brasserie Katoen & Zaal bij Katoen

Hotel katoen heeft ook twee restaurants; bij de brasserie is het allemaal wat meer ongedwongen en bij ZAAL is het net wat hipper en zijn de gerechten meer in mijn straatje. En ook qua looks zijn de twee restaurants heel verschillend. De brasserie is ruim en stoer met een groot terras en Zaal is liefelijk met pasteltinten en als blikvanger twee witte sakura’s (kersenboom).

Praktische puntjes & 2 do tips

Kom je met de auto? Er ligt een parkeergarage op 50 meter afstand van het hotel. Het treinstation ligt op 500 meter afstand. Thing Huur een fiets en ga de omgeving ontdekken. De route langs het Goese Sas is bijvoorbeeld heel leuk. Of pak de auto en ga naar mijn lievelingsdorpje Veere. Of bezoek het Zeeuws Museum in Middelburg. Natuurlijk zijn de Zeeuwse, ruime stranden ook geweldig.

Bleekveld 9, Goes | website

Klik hier voor meer tips in Goes, hier voor meer tips op Zuid-Beveland en hier voor alle tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply