AmsterdamAmsterdam ZuidPijp / Rivierenbuurt

Fa. Pekelhaaring heerlijk lunchen in relaxte setting

Fa. Pekelhaaring is een ongedwongen tentje in De Pijp dat wordt gerund door twee broers. Je kan hier terecht voor lunch en diner. De keuken is Italiaans, maar de broers zeggen zelf: “Noem het geen Italiaans restaurant, we willen geen concept aanhangen, we serveren gewoon lekker eten.”

Verrassend lekkere lunch en mooie wijnkaart

Ik ben hier voor de lunch en bestel een broodje feta met paarse wortelhumus en koolrabi. Mijn gezelschap gaat voor een broodje pittige kip met zoetzure komkommer. Ik houd van de uitgebreide wijnkaart en bestel een glas Duitse Riesling bij. Ik vond mijn gerecht verrassend lekker.

Van Woustraat 127, Amsterdam (De Pijp) | website

Klik hier voor nog meer tips in de Pijp/Rivierenbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply