ParamariboSurinameZuid-Amerika

Garden of Eden, prachtig Thais restaurant in Paramaribo

Garden of Eden is het mooiste en ook het enige authentieke Thaise restaurant in Paramaribo. De chef-koks zijn speciaal overgevlogen uit Thailand om hier hun kunsten te vertonen!

Het interieur is een mix van antiek en modern

En wat een knappe tent is dit! Er schijnt zacht diffuus licht uit een ronde oriëntaalse filigrainlamp. De vibe is warm en romantisch. Het interieur is een mix van antiek en modern. Op de eerste verdieping staat een boekenkast met inhoud, rieten stoelen met kussens waarop Ganesha is afgebeeld. Ik zie zelfs fotolijstjes met kinderen staan. Het voelt alsof ik op bezoek ben bij een rijke wereldreiziger.

Exotische tuin

We nemen plaats in de exotische tuin waar vrolijke rode lampionnen tussen de bomen hangen. Onze ronde tafel staat onder een rieten dak waaraan een slinger met gekleurde gebedsvlaggetjes hangt. Op de houten stoelen liggen zachte goud-rood kussen. Ik zie dat m’n placemat een Basmati rijstzak is (afkomstig van de voet van de Himalaya). Hoe bijzonder!

Vijf Smaken Tasting menu

Op de menukaart staat een Vijf Smaken Tasting menu waarbij je kan kiezen tussen het aantal schotels: drie, zes of negen. De gerechten vormen een balans tussen de vijf smaken: bitter, zout, zuur, zoet en umami. Ik begin de avond met een cocktail uit de Tuin.

Schoudermassage

Terwijl ik zit te eten wordt mij gevraagd door een Thaise dame gevragd of ik een schoudermassage wil. Hoe leuk! En dit was niet het enige lieve gebaar: bij het afscheid krijg alle dames een mooie bloem mee naar huis. Wat een geweldige ervaring was dit!

Virolastraat 61, Paramaribo, Suriname | Ma-za: 18:00-23:00 | website

Klik hier voor nog meer Suriname tips.

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply