AfrikaBestemmingenScarboroughZuid-Afrika

Zensa Lodge hide away ten zuiden van Kaapstad

Zensa Lodge is een serene hide away op 35 kilometer afstand van het drukke Kaapstad vandaan. Deze bijzondere plek ligt midden in de woeste natuur, tussen de bergen en pal naast zee. Hier kom je echt compleet tot rust. Zensa heeft zeven guest rooms met een eigen badkamer. De vertrekken zijn allemaal in het wit gehuld om het pure van deze plek nog meer te benadrukken.

Grote tuin met zwembad

In de tuin is een zwembad, een jacuzzi en er is een sauna. Vanaf je eigen balkon of patio kun je de zon in de zee zien zakken. Of voeg je met een drankje bij de super gastvrije gastheer Hein van Geyn en gastvrouw Cyrille Carreon. Wat een leuke mensen zijn dit! Leuk om te weten: Hein is een voormalig muzikant (contrabassist) en zijn vrouw Cyrille een musicalzangeres.

Kindvriendelijk & ideale plek voor kitesurfen

De plek is ook geschikt voor kinderen, er is een trampoline, een boomhut en het strand ligt op 1 minuut lopen. Deze spot is ook enorm geliefd bij kitesurfers.

534 Egret St, Scarborough, Western Cape | website

Klik hier voor nog meer Zuid-Afrika tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply