AmsterdamAmsterdam ZuidSchinkelbuurt

Huiskamercafé Anne & Max, Amsterdam-Zuid

Het concept van cafe Anne & Max is simpel en goed, je kan er op iedere dag van de week terecht voor ontbijt en lunch. Dat dit aanslaat blijkt uit het feit dat Nederland inmiddels al 19 vestigingen van Anne & Max telt; waarvan vier in Amsterdam. Ik ben op bezoek bij het cafe in Amsterdam-Zuid.

Uitgebreide seizoensgebonden menukaart

Bij Anne & Max wordt zo veel mogelijk eten vers bereid in eigen keuken. Denk hierbij aan soepen, sandwiches en sappen. Er wordt waar mogelijk met biologische, ambachtelijke en fairtrade producten gewerkt.

Een van m’n favorieten is de Anne & Max lunch voor twee (€ 14,50 p.p.). Je krijgt dan een lunchplank met verschillende soorten brood, beleg, smeersels, een soepje salade, oeuf en cocotte (eieren uit de oven) en een sapje naar keuze. De sandwiches zijn hier ook heerlijk.

Het volkoren bio desembrood wordt exclusief voor Anne & Max gebakken. En ook de taarten, croissants en scones zijn huisgemaakt.

Het Vondelpark op loopafstand

Bij deze Anne & Max-vestiging gaat de term huiskamercafe zeker op. Het is hier knus zitten. Is het vol? Een ander leuk alternatief in de buurt is Dignita Vondelpark.

De vestigingen in oud-west en de Houthavens moet ik nog een keertje bezoeken; die in Zeeburg heb ik al een paar keer bezocht.

Amstelveenseweg 196, Amsterdam| Ma-vr: 07:30-18:00, za: 8:00-18:00, zo: 8:30:18:00| website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply