Japans Fusion Restaurant Ono is de place to be voor de lekkerste sushi op de Kop van Zuid. De keuken staat onder leiding van Daniel Kwan en souschef Stefan-ray Mercera. Op de menukaart staat gerechten die een fusion zijn van technieken uit de Japanse en Franse keuken. Ono is sinds dit jaar is opgenomen in de Gault & Millau gids met een score van 13 punten ontvangen en ze zijn bekroond met een koksmuts.

Zalige sushi

Wij zijn hier op een warme zomeravond en nemen plaats op terras aan het water. We genieten onder andere van de Spider welk gerechtje bestaat uitzachte schildkrab en perzik. Wat een genot. Het valt me ook op dat onze wasabi vers is. iets wat ik niet gewend ben, en het valt me op dat de smaak veel scherper en complexer dan de compacte wasabi.

Antoine Platekade 1005, Rotterdam (Kop van Zuid) | website

Klik hier voor meer tips in Rotterdam-Feijnoord, hier voor alle Rotterdam. En hier voor tips in Zuid-Holland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply