In een van de leukste straatjes van Rotterdam vind je CÉNO Classics, een vintagewinkel die wordt gerund door moeder Céline en dochter Noa. De eerste twee letters van hun namen maken samen de winkelnaam. Je vindt hier de mooiste betaalbare items die met veel aandacht voor detail worden gecureerd. Het aanbod bestaat uit pre-loved fashion en uit high end vintage voor een duurzame lifestyle. Moeder en dochter verhuren ook een paar rekjes aan Esile Vintage die ook een prachtige selectie heeft.

Vintage parels

Wij treffen de sympathieke Céline die ons op een ongedwongen manier van advies voorziet en ons ook nog eens heerlijke koffie aanbiedt. Ik scoor uiteindelijk geweldige zwarte laarsjes, een oversized colbert en een prachtige mantel met een Japans vibe. De Vriend is ook heel goed geslaagd! Leuk om te weten: CÉNO Classics deelt het pand met Offbeats Records. We hebben thuis nog een ‘ouderwetse’ platenspeler, dus we nemen ook een kijkje in het souterrain. Hier vind je talloze tweedehands platen uit allerlei muziekgenres.

Zwaanshals 283A, Rotterdam (Zwaanshalskwartier) | website

Klik hier voor meer tips in Rotterdam-Noord, hier voor alle tips in Rotterdam en hier voor alle tips in Zuid-Holland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply